No products in the cart.

Wat betekend ‘liefde’ voor jou op dit moment in je leven?

Wat betekend ‘liefde’ voor jou op dit moment in je leven?

Ik hoor steeds meer geluiden om me heen dat we ons massaal storten op tinder, parship, relatieplanet, enz. Natuurlijk een mooie manier, om snel in contact te komen met iemand die je aanspreekt door foto’s te swipen of een mooi uitgewerkt profiel te lezen, wat in veel gevallen te mooi lijkt om waar te zijn.

Een gelikt poëzie album, met alleen maar mooie plaatjes en verhalen! Is dit ‘deep down’ echt? waar je naar verlangt op dit moment?

Oké, een periode van alle remmen los, even heerlijk zorgeloos genieten ik kan het iedereen aanbevelen, maar als het gaat om echt contact, verbinding en liefde op een dieper niveau? Ben eens eerlijk naar jezelf? Zijn we dan niet allemaal op zoek naar dit stuk? Is dat niet wat we het liefste willen in ons leven, om zo een gezonde basis te leggen in een toekomstige relatie.

Ik heb zelf ook een periode gehad van daten en ik had hem zeker niet willen missen en de reden voor mij om te daten had niets te maken met dat ik bang was niet iemand zou ontmoeten, maar het was meer een uitvlucht of een verslaving geworden, misschien wel op zoek naar erkenning en waardering maar dan door leuk en aantrekkelijk gevonden te worden en elke keer weer bevestiging te krijgen dat ik goed genoeg ben.

Nee, het leverde mij zelfs na een tijdje een aversie op. ofwel ik ging met tegenzin daten omdat ik elke keer weer stuk liep op essentiële dingen of voelde dat ik energie aan het steken was in mensen die zelf nog niet klaar waren met dit groeiende experiment. Natuurlijk gaf het mij zo nu en dan een kick als ik weer eens zoveel reacties had op een dag, maar toen ik me bewust werd waar die reacties voor bedoeld waren, keerde ik het online daten de rug toe.

Wat ik veel om me heen hoor, is dat veel mensen het toch proberen om vanuit hun luie stoel toch die ene te vinden, maar eenmaal denkende er een gevonden te hebben, bleek de koffer met bagage toch te zwaar of te groot, bleek de persoon in kwestie niet de persoon te zijn zoals in profiel omschreven of laat zelfs helemaal niets meer horen op of na een eerste date, probeert je het bed in te krijgen en vervolgt daarna weer prinsheerlijk het pad van respectloos gedrag en lust.

Maar als we nu geen onlinedating meer zouden hebben? Hoe zouden we dan die ene persoon gaan vinden, de meeste van ons hebben daar niet eens de tijd en zin in, om naast hun drukke leventje nog tijd en energie te steken om echt mensen te gaan ontmoeten. Dat is toch eigenlijk wel heel vreemd? We willen een liefdevolle relatie, maar tijd maken ho maar, daar vinden we ons niet belangrijk genoeg voor, of dat komt nog wel!!! Duhhh wanneer dan? Is het niet zo, dat je best wel tijd vrij wil maken hiervoor, maar niet precies weet waar je dan heen moet om in contact te komen met leuke, nieuwe en inspirerende mensen?

Nou ik inmiddels wel, want niet voor niets heb ik in 2017 het idee bedacht om juist voor jullie, deze enorme grote doelgroep in ons land die zich in bovenstaande herkennen, dit platform heb opgericht.

Een veilige omgeving, waar je even helemaal thuis kunt komen in jezelf, even af kunt schakelen van je dagelijkse bezigheden en je in een liefdevolle omgeving kunt begeven, om zo nieuwe ontmoetingen aan te gaan. Waarbij jij, niet de enige bent die op zoek is en verlangt naar liefde, verdieping en verbinding op een oprechte manier.

Een plake waar geen bushit word verkocht, of waar je aan bepaalde selectie criteria moet voldoen om deel te mogen nemen. Nee, het uitgangspunt is om jezelf hier te laten zien aan de wereld, die past voor jou en die goed voelt. Zonder dat daar een oordeel over is, of dat je erop word afgewezen. Hier ga je ervaren hoe het is om eerst de liefde in jezelf te voelen en vanuit daar nieuwe relaties met anderen aan kan gaan.

Een plek waar je graag heen wil omdat het veilig is, geborgen voelt, gezellig is en je vooral heel veel inspiratie kunt halen. Waar je kunt leren, groeien en ontwikkelen zodat jij een inspiratiebron bent voor je omgeving, in je relatie en op je werk. Er zijn tal van wegen die je kunt bewandelen, maar ik sta voor de kracht van liefde, omdat ik uit eigen ervaring weet dat dit de enige weg is naar een liefdevol relatie met jezelf en anderen.

Wil jij dit ook? Het kan echt! Maandelijks kun jij je, in deze nieuwe omgeving bevinden zolang jij jezelf open durft te stelen voor de liefde (ondanks al je ervaringen uit het verleden), verlangt naar een open en eerlijke relatie en het lef hebt om eens vanuit een andere zienswijze durft te gaan kijken en handelen.

Het is een leuk en nieuw avontuur waarin al 35 deelnemers je zijn voor gegaan en ik wens dat er nog velen dit voorbeeld gaan volgen. We houden de drempel laag om iedereen deze kans en mogelijkheid te bieden.

Begint je hart sneller te kloppen? Neem dan contact op als je er klaar voor ben, zodat iedereen hier een eerlijke kans verdient. Als wij elkaar persoonlijk hebben gesproken kan je per direct deelnemen als je wil.

Informatie over kosten etc. zijn te vinden op: www.lovecircle.nl en wie het zichzelf waard vind om in de liefde te investeren geeft zichzelf hiermee een heel waardevol cadeau voor de rest van je leven.

Lovecircle
Murielle van den Hurk-laponder
Tel:+ 31(0)40 88 71 134
Mail: [email protected]

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ Lovecircle

Volg de Lovecircle

[email protected]

WhatsApp Starten
Heb jij ondersteuning nodig?
Hallo! Welkom op de website van LOVECIRCLE, wat kan ik voor je betekenen? Groet, Muriel van den Hurk