MISSIE & VISIE

  /  MISSIE & VISIE

Inspirator

Vanuit mijn intrinsieke verlangen om iets op te zetten in de liefde, heeft dit initiatief zich spontaan op mijn pad aangediend ``De Lovecircle”. Vanuit mijn passie voor de liefde, ben ik tot de ontdekking gekomen, dat dit onderwerp voor mij al van jongs af aan een inspiratiebron is geweest. Zonder dat ik me realiseerde dat ik hier ooit iets mee wilde gaan doen, greep ik alle kansen aan, om zelf in ontdekking te gaan en mijn levenslessen hieruit te halen. Mijn intuïtie liet me hierin nooit in de steek, waardoor ik elke nieuwe relatie als een bijzonder mooi experiment zag, om zelf hierin te kunnen groeien. Deze ervaringen hebben mij geleerd, dat een ieder van ons alleen maar kan groeien door ervaringen die we in ons leven tegenkomen. Het zijn die ervaringen, teleurstellingen, verlies en overtuigingen die maken, dat we steeds meer verwijderd raken van ons zelf. Zo heb ik zelf ondervonden, hoe het is om een periode lang zelf niet meer in contact te zijn met de liefde. Waardoor ik weet hoe krachtig en inspirerend het is om de liefde in mezelf weer opnieuw ontdekt te hebben. Natuurlijk niet zonder slag of stoot, kwam ik stapje voor stapje dichterbij en kon ik me weer openstellen in de liefde en wat deze essentie van rijkdom mij kon brengen, deze was lang diepgeworteld en onderdrukt geweest door allerlei situaties en omstandigheden. Ik hunkerde in mijn leven al heel lang naar oprechte liefde, maar kon het nooit echt toelaten en voelen op een manier zoals ik dat nu wel kan, doordat ik mezelf nu echt 100% lief heb. Zo is de liefde voor mij een toegangspoort geworden, voor alles wat ik in mijn leven op dit moment doe, verlang en aan ervaring mee neem. Het stelt mij in staat om dit uit te kunnen dragen in mijn werk en mijn omgeving. Wat maakt dat ik mijn leven nu in volle overgave, vervulling en flow leef en een bijdrage mag leveren aan de dromen en verlangens in de liefde voor anderen. Zolang ik de essentie van liefde durf aan te raken, zullen deuren opnieuw worden geopend.

MISSIE

Het is mijn missie om van de ``Lovecircle`` een verfrissende community te maken voor Singles die zich op het pad van persoonlijke ontwikkeling en groei begeven en zich hier graag met elkaar willen verbinden. Als initiatiefnemer hiervan blijf ik naast een coach, trainer en facilitator om in het programma mijn eigen bijdrage te leveren graag in co-creatie om nieuwe programma’s te blijven ontwikkelen die bijdragen op het universele pad, van liefde en verbinding. Hierdoor zullen dromen en verlangens weer helder worden. Dit doe ik door authenticiteit uit te dragen in een unieke maar pure vorm van verbinding, transformatie, persoonlijke ontwikkeling en groei, met als essentieel doel, meer innerlijke rust, bewustzijn, balans, verdieping, energie, levensvreugde en liefde te creëren.

VISIE

Mijn visie is om een gezonde balans te creëren in onze body, mind en soul, waardoor nieuwe energieën vrijkomen die er voor zorgen dat het weer gaat stromen, waardoor je meer rust, ruimte, liefde en verbinding zult gaan ervaren. Door de diversiteit aan thema's in ons ``Lovecircle`` programma zijn deze zo op elkaar afgestemd waardoor de essentiële elementen aan bod komen. Wat maakt dat onze Single mannen en vrouwen steeds weer met nieuwe inzichten, energie en levensvreugde na elke Lovecircle dag naar huis gaan. Je krijgt hier kraakhelder wat je volgende stap gaat zijn in de liefde. De cirkel is pas rond als de energie blijft stromen. Pas dan kunnen er zich weer nieuwe dingen aandienen

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ Lovecircle

Volg de Lovecircle

[email protected]

WhatsApp Starten
Heb jij ondersteuning nodig?
Hallo! Welkom op de website van LOVECIRCLE, wat kan ik voor je betekenen? Groet, Muriel van den Hurk