No products in the cart.

Je liefdevolle Single zelf gaan ontmoeten in de Lovecircle!

De “Lovecircle” ondersteunt “Singlemannen en vrouwen, in een inspirerend maandelijks programma om bewuster te worden en om in contact te komen met je liefdevolle energie en daardoor kraakhelder te krijgen welke patronen je in de weg staan om je volledig te kunnen openen voor anderen.

Ons speciaal ontwikkelde programma van de “Lovecircle” maakt het mogelijk om je (nog) veiliger, spontaner en vrijer te voelen in contact met anderen. Maar ook om meer verdieping te vinden en het gevoel van verbondenheid, geborgenheid en intimiteit te kunnen vergroten met die personen die je het meest dierbaar zijn.

Liefde willen we uiteindelijk allemaal graag geven en ontvangen, maar om liefdevol te kunnen zijn, zullen we eerst in contact mogen komen met ons hart en vanuit daar durven te gaan leven. Dat is helemaal niet vanzelfsprekend als het misschien lijkt. Want er zijn zoveel misverstanden ontstaan over de liefde, waardoor we ons vaak op een dwaalspoor laten brengen.

Doordat de liefde in ons leven een elementaire drijfveer is, blijft het soms wel een ongrijpbare kracht, die stiekem ons leven beïnvloedt.

Doordat we ons hart weer gaan openen transcenderen we ons ego, wat betekend dat we onze zelf gecreëerde barrières zullen overstijgen, waardoor we meer ruimte, vrijheid en levensvreugde zullen gaan ervaren. Het proces van innerlijke vrijheid gaat tevens gepaard met een fijne effectieve doorbraak in zelfacceptatie en zelfwaardering, een noodzakelijke stap om onszelf los te kunnen maken van de behoefte aan goedkeuring en waardering van de ander.

De “Lovecircle” biedt jou als single, om bewuster te worden en in contact te zijn met je liefdevolle energie. Om kraakhelder te kunnen zien welke patronen er in de weg staan om je volledig te kunnen openen voor anderen. Dit maakt het mogelijk om je nog veiliger, spontaner en vrijer te kunnen voelen als je in contact bent met anderen. Daarnaast ook bedoeld om de diepgang en het gevoel van verbondenheid, geborgenheid en intimiteit te kunnen vergroten met nieuwe mensen en die je het meest dierbaar zijn.

Tijdens de “Lovecircle” word je je bewust van je eigen zelfbeeld, je oordelen en je verwachtingen, dit omdat ze je verhinderen om authentiek in je relaties te staan. En Daarnaast geeft het je de mogelijkheid om jezelf te bevrijden van bepaalde emoties die je in het verleden hebben geraakt, opgedaan en onbewust nog steeds met je meedraagt. Dat is een prachtig proces wat vooral opluchting, energie en compassie brengt.

Contact maken met je hart en jouw liefdevolle zijn, is een boeiend proces, want het raakt allerlei belemmerende overtuigingen, misconcepties en angsten.

Mocht jij je hierin herkennen en de uitdaging aan gaan om in de Lovecircle deel te willen nemen om deze kracht te mogen gaan ontdekken, ervaren en verankeren, dan ga je je meer man of vrouw voelen dan je ooit hebt ervaren en wie weet ontmoet je daarnaast ook nog eens die persoon waar jij die fijne en energetische klik bij voelt!

De Lovecircle is een prachtig maandelijks programma met veel diepgang, nieuwe inzichten en bijzondere ervaringen, maar vooral ook een plek van liefde en verbondenheid. Het uiteenlopende programma gefaciliteerd door veel mooie professionals zal je blijvend zondersteunen op je pad van liefde, bewustwording en groei.

Doelgroep

Bedoeld voor iedereen die single, alleenstaand, vrijgezel is vanaf 35 jaar of ouder, open staat voor nieuwe inspirerende ontmoetingen en zichzelf graag verder wil blijven ontwikkelen op het gebied van zelfacceptatie, authenticiteit, liefde, intimiteit en verbondenheid.

  • Lovecircle Programma Singles start weer op zondag 19 januari 2021

Locatie

De Lovecircle zal plaatsvinden op een prachtig locatie in Nederland.

Kosten

€ 125, – euro per keer incl. alle catering of € 350, – euro incl. catering voor 3 maanden. Dit bedrag is excl. Reiskosten. Indien jij je bedrijf of organisatie dit laat factureren, komt er 21% btw bovenop.

(Een persoonlijk gesprek zal deel uitmaken om nieuwe deelnemers toe te laten binnen de “Lovecircle”, dit om de veiligheid en de discretie van het programma te waarborgen).

 

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ Lovecircle

Volg de Lovecircle

[email protected]

WhatsApp Starten
Heb jij ondersteuning nodig?
Hallo! Welkom op de website van LOVECIRCLE, wat kan ik voor je betekenen? Groet, Muriel van den Hurk