No products in the cart.

Ontmoet de liefde op een unieke manier

Ben je al een poos alleen, vrijgezel, single, weduwe of hoe je het ook wil benoemen en weet je maar niet hoe je in contact komt met leuke oprechte andere gelijkgestemden hierin? Is internet niet aan jou besteed en zou je graag iemand in het echt willen gaan ontmoeten? Heb je alles al zo’n beetje onderzocht en uitgeprobeerd maar levert het je tot dusver niet de liefde op waar je naar verlangt?

Kijk dan eens op onze website van de Lovecircle of dit misschien iets voor je is! Wij zijn anderhalf jaar geleden in 2017 dit nieuwe initiatief in de liefde gestart met een mooie club bijzondere mensen die allemaal naar het zelfde verlangen LIEFDE!

Wil jij dit ook en ben je er klaar mee om alleen door het leven te gaan? Ben je een serieuze man of vrouw in de leeftijd vanaf 30 jaar of ouder, durf jij een nieuw avontuur aan te gaan in d liefde, ben je toe aan nieuwe echte ontmoetingen en sta je open voor een mooi en inspirerend programma waar je energie van krijgt?

Neem dan snel contact met ons op zodat wij je alles hierover kunnen vertellen!! Dan kun je volgende maand al aansluiten als je dat wil.

Murielle van den Hurk-Laponder
Lovecircle
[email protected]
Tel: +31(0)6 45 05 2006

 

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ Lovecircle

Volg de Lovecircle

[email protected]

WhatsApp Starten
Heb jij ondersteuning nodig?
Hallo! Welkom op de website van LOVECIRCLE, wat kan ik voor je betekenen? Groet, Muriel van den Hurk