No products in the cart.

Relaties

Relaties

Al vanaf het moment dat we geboren worden ontstaat de allereerste relatie met onze ouders. Zonder enig besef krijgen we hiermee een blauwdruk mee voor de rest van ons leven. Hoe we relaties aangaan geleerd hebben van onze ouders, broers, zussen en de rest van onze familie.

Dan komt het moment dat we zelf relaties aangaan op school, in ons werk en privé. We creëren hiermee onze eigen, nieuwe omgeving met allerlei relaties die we aangaan op een manier die ons organisch is aangeleerd.

We hebben er nooit les in gekregen hoe we een relatie nu echt kunnen aangaan, opbouwen en daarna ook succesvol onderhouden met elkaar. Hoe kijk jij eigenlijk naar relaties? En hoe gaat het je af om in relatie te zijn met de ander? Ben je eigenlijk wel in relatie met jezelf op dit moment of heb je geen idee wat hier nu echt mee bedoeld wordt?

Zonder oordeel, aannames of een zienswijze vanuit goed of fout nemen we in de Lovecircle dit stuk onder de loep. Waarom? Omdat het grootste deel van je leven bestaat uit het opnieuw contact maken en relaties opbouwen. Maar wat nu als je er achterkomt dat je eigenlijk niet eens weet of je echt in contact bent met jezelf? Hoe is het dan mogelijk om echt in contact te zijn met de ander? En wat als je eigenlijk nooit eerlijk hebt gekeken wat de invloed is op jou gedrag in relaties en daardoor nooit echt in verbinding bent met iemand? Gewoonweg omdat je vanuit gewenning en vanzelfsprekendheid relaties bent aangegaan.

No right or wrong, maar hoe mooi is het als je er voor kunt kiezen om op dit moment van je leven eens echt in contact te komen met jezelf, je dromen en verlangens te ontdekken en vanuit deze ontdekkingen opnieuw de relaties aan gaat in je werk, in je relatie tot man/vrouw, met je familie of bij het aangaan van een nieuwe liefdesrelatie?

In de Lovecircle community, die speciaal is opgericht om allereerst jezelf en je leven op dit moment onder de loep te nemen, bieden wij je daarnaast een nieuwe ontmoetingsplek aan voor gelijkgestemden. Zij staan allemaal op een keerpunt, willen graag weer de verbinding opzoeken in echte contacten en daarnaast willen zij zichzelf verrijken met een stuk persoonlijke ontwikkeling en groei op een diepgaander level.

Want op het moment dat je introspectie durft toe te passen op jezelf en je eigen leven, ontstaat er meer ruimte. Meer ruimte in het creëren van liefdevolle, open en gelijkwaardige relaties.

In deze verfrissende, nieuwe wereld van de Lovecircle, zijn we samen zonder oordeel, respecteren we elkaar, kunnen wij lachen en huilen, durven wij eerlijk te zijn naar en met elkaar. We maken een liefdevolle wereld om ons heen waarin we ons gewaardeerd, geliefd en verbonden voelen met elkaar.

Deze nieuwe wereld, ofwel community, is puur en oprecht bedoeld voor iedereen die gelooft in de kracht van liefde.

Wie verlangt hier nu niet naar?

Start a new life! Meet new people! It all begins by yourself! Right here! Right now!

Liefs Murielle

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ Lovecircle

Volg de Lovecircle

[email protected]

WhatsApp Starten
Heb jij ondersteuning nodig?
Hallo! Welkom op de website van LOVECIRCLE, wat kan ik voor je betekenen? Groet, Muriel van den Hurk