No products in the cart.

Ontmoet Liefdevolle Relaties

Kies voor oprechte verbinding met elkaar!

Een fijne relatie vinden en onderhouden in deze tijd blijkt heel lastig te zijn, daarom bieden wij je een fijne omgeving, voor eerlijke ontmoetingen d.m.v. onze inspirerende en leuke events waarin we de verdieping opzoeken met elkaar.

In onze drukke wereld, van internet, mobiele telefoons en sociale media, kunnen we ons meer dan ooit met elkaar verbonden voelen zou je denken.

Toch blijkt het tegendeel helaas waar te zijn. Uit gericht onderzoek is gebleken dat er nog niet eerder zoveel alleenstaanden zijn als op dit moment anno 2018 en nog niet eerder waren er zoveel scheidingen.

Juist door alle drukte, de toenemende stress en de hoge verwachtingen die we hebben, lijken we elkaar juist steeds meer kwijt te raken.

Het raakt mij persoonlijk om te zien, dat zoveel mensen zich eenzaamheid voelen, zelfs in een relatie en hoe kan het toch dat we juist zo ver van elkaar af zijn komen te staan, juist in deze tijd?

Of van singles hoor ik zo vaak: dat het super lastig is om iemand te vinden in hun omgeving die echt bij hen past.

Allemaal redenen geweest voor mij, waarom ik vorig jaar besloot om de Lovecircle in Nederland op te richten.

Waarom sommige mensen wel een liefdevolle relatie hebben

Is de relatie met jezelf niet in balans? Forget about it! Dan zijn alle (toekomstige) relaties gedoemd te mislukken! Oké, dat is wellicht een beetje overdreven. Maar er zit wel een kern van waarheid in.

De meeste relaties beginnen met verliefdheid; de zogenoemde roze wolk. Alles lijkt perfect te zijn. Je wil het liefst samenzijn en de intimiteit is geweldig en passievol, maar na een aantal maanden bereik je aarde weer en ontstaan er ruzies en onenigheden. Verschillende levensvragen komen naar boven en je twijfelt wel eens of dit het wel echt is. Vaak wordt er besloten door te gaan en het nogmaals ‘’te proberen’’.

De kans is groot dat er, na maanden of jaren, een moment komt waarop de relatie alsnog verbroken wordt. Er wordt gehuild, gerouwd en vervolgens wordt er weer gekeken naar de toekomstige prins of prinses op dat mooie, witte paard.
Óf er wordt besloten bij elkaar te blijven en wellicht een gezin te stichten. En.. je raad het al. De passie verdwijnt weer. De relatie ontwikkelt zich tot een ‘’broer/zus-relatie’’ of die van de gezamenlijke B.V. die het huishouden samen runt.

Hoe kun je het bovenstaande nou voorkomen? Hoe zorg je ervoor dat je de passievolle relatie weer terugkrijgt? Hoe zorg je ervoor dat de intimiteit weer HOT wordt?

Door het zichtbaar maken van jouw patronen. Door te kijken wat jou, onbewuste, bijdrage is in relatie(s). Door in de spiegel te gaan kijken.

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ Lovecircle

Volg de Lovecircle

[email protected]

WhatsApp Starten
Heb jij ondersteuning nodig?
Hallo! Welkom op de website van LOVECIRCLE, wat kan ik voor je betekenen? Groet, Muriel van den Hurk