No products in the cart.

Echte ontmoetingen in de liefde!

Ontmoetingen voor singles

We verlangen allemaal naar oprechte liefde in ons leven, maar waarom lijkt het soms zo moeilijk om de juiste persoon in de liefde te vinden?
Er zijn zoveel mogelijkheden om in contact te komen via; internet, datingsite, datingbureaus etc. maar toch is het ook hier soms lastig om precies die persoon te treffen die echt bij je past.

Het initiatief voor het oprichten van de “Lovecircle” is om die reden dan ook een jaar geleden ontstaan, doordat ik de behoefte hierin heel goed snapte en er blijkbaar een grote doelgroep is die heel graag in contact wil komen met gelijkgestemden met een hoger bewustzijnsniveau, ook op het pad van de liefde.

Aangezien het steeds minder een taboe is geworden om je relatie via internet te vinden praten we er nog niet zo heel makkelijk over omdat het toch nog steeds een gek idee is, om op deze wijze je partner te vinden.

Persoonlijk denk ik dat we er steeds meer achter komen, hoe belangrijk het is dat we elkaar eerst eens echt leren kennen alvorens we ons meteen overgeven aan de eerste de beste die op het eerste gezicht de juiste lijkt en we er al snel achter komen dat het toch niet de perfect match lijkt te zijn.

De “lovecircle” biedt de mogelijkheid om elkaar eerst eens echt te gaan ontmoeten en te leren kennen alvorens de volgende stap te nemen in de richting van een liefdesrelatie of vriendschap. Wij matchen niemand, gewoonweg omdat wij juist een organische omgeving willen creëren waar openheid, veiligheid, liefde en betrokkenheid is. Wel brengen wij inspirerende mensen bij elkaar en doorlopen we met elkaar hele mooie “Lovecircle” dagen die 1 keer per maand plaatsvinden op een bijzondere locatie (Energiecentrum de volmolen te Riethoven). Hier beleven we met elkaar een hele gezellige en inspirerende dag en kunnen onszelf hier op een vrije wijze naar elkaar openen.

Dit speciaal ontwikkelde “Lovecircle” programma wat elke maand weer anders is, zorgt ervoor dat je jezelf kunt blijven verdiepen in vraagstukken die zich afspelen in jouw dagelijkse leven. Wel is het zo dat de singles die zich hiervoor aanmelden al een dusdanig bewustzijnsniveau hebben ontwikkelt voor zichzelf en het als een uitdaging zien om hier verder in te groeien.

Door de veiligheid, warmte en gezelligheid die dit met zich mee brengt hebben we inmiddels een leuk deelnemersveld aan single mannen en vrouwen gecreëerd en kijken we natuurlijk altijd uit naar nieuwe singles die zich hier ook in kunnen vinden en het verlangen hebben naar nieuwe ontmoetingen.

Vanaf het eerste moment voelt iedereen zich hier welkom en thuis doordat we onszelf zijn en we ons op alle lagen makkelijk kunnen openen naar elkaar. De “Lovecircle” speelt zich altijd af op een zondag 1 keer per maand en het is mogelijk om deel te nemen voor een half jaar of jaar. De dagen zijn altijd van 09:30 uur tot 17:00 uur en worden verzorgt met drankjes, hapjes en een heerlijke lunch.

Na elke Lovecircle dag ga je met veel nieuwe energie naar huis en kun je met iedereen die lid is contact opnemen. Er zijn al veel mooie relaties, vriendschapen ontstaan, dus denk je dat dit wellicht ook iets voor jou is en ben je een single man of vrouw en tussen de 30 en 65 jaar? Verlang je naar een relatie met de nodige verdieping? Neem dan contact met mij op en ik vertel je alles wat je nog graag wil weten.

Het is helaas niet mogelijk om direct toe te treden tot de “Lovecircle”, zonder dat er een persoonlijk gesprek heeft plaatsgevonden, dit om de veiligheid en de juiste intenties met elkaar te kunnen blijven waarborgen.

Staat de liefde ook heel hoog op jouw verlanglijstje? En ben je er helemaal klaar voor? Bel mij!

Liefs,
Murielle van den Hurk-Laponder
Tel: 040 88 71 134
Mob: 06 45 05 2006

 

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ Lovecircle

Volg de Lovecircle

[email protected]

WhatsApp Starten
Heb jij ondersteuning nodig?
Hallo! Welkom op de website van LOVECIRCLE, wat kan ik voor je betekenen? Groet, Muriel van den Hurk