No products in the cart.

Missie Lovecircle

Vanuit een intrinsiek verlangen naar liefde en verbondenheid heeft zich dit nieuwe initiatief, de Lovecircle, zich vorig jaar op spontane wijze aangediend. Op mijn spirituele pad van persoonlijk ontwikkeling en groei, kwam ik tot de ontdekking dat de liefde mij al van jongs af aan enorm inspireerde. Zonder dat ik me realiseerde dat dit mijn “Purpose” zou worden, greep ik alle kansen en mogelijkheden aan om vol in ontdekking te gaan en hieruit mijn levenslessen te halen. Mijn natuurlijke intuïtie liet me hierin nooit in de steek, waardoor ik elke relatie als een nieuw experiment zag en om zelf in dit stuk te kunnen groeien.

De ervaring heeft me geleerd dat wij als mensen alleen maar kunnen groeien door de ervaringen die we in ons leven hierin tegenkomen. Dat liefde moet groeien heb ik zelf nooit echt in geloofd. Ik ben van mening dat we dit al vanuit onze natuur in ons dragen zodra we verwekt worden. Het zijn de ervaringen, teleurstellingen, verlies en overtuigingen die maken dat we steeds vaker verwijderd raken van het echte contact met de liefde.

Ik heb zelf ervaren hoe het is om een lange periode niet meer in contact te zijn met dit stuk. Ik heb ontdekt hoe krachtig en inspirerend het is om de liefde weer in mezelf te mogen hervinden. Niet zonder slag of stoot, kwam ik stapje voor stapje weer dichterbij en herontdekte ik de essentie van deze rijkdom. Die diepgeworteld en onderdrukt was door allerlei situaties. Ik hunkerde mijn hele leven al naar liefde, maar kon het nooit echt voelen of ontvangen.

De liefde is voor mij inmiddels de toegangspoort geworden in alles wat ik graag in mijn leven verlang, wil doen en aan ervaring mee draag. Het stelt mij in staat om dit uit te dragen in mijn eigen dromen en verlangens. Dit maakt dat ik mijn leven in volle overtuiging, vervulling en flow kan leven en een bijdrage mag leveren aan andermans dromen en verlangens. Hoe mooi is het, dat ik door middel van mijn eigen groei en ontwikkeling, anderen hierin mag ondersteunen op hun pad. Door de essentie van pure liefde weer aan te raken.

In de kern wil ik graag de wereld een stukje mooier kleuren zodat mensen ervaren dat de liefde niet iets vanzelfsprekend is,
maar in ons allemaal aanwezig is!

Lovecircle Groet,
Muriëlle van den Hurk-Laponder

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ Lovecircle

Volg de Lovecircle

[email protected]

WhatsApp Starten
Heb jij ondersteuning nodig?
Hallo! Welkom op de website van LOVECIRCLE, wat kan ik voor je betekenen? Groet, Muriel van den Hurk