No products in the cart.

Durf jij met een verfrissende blik te kijken naar iets nieuws?

Durf jij met een verfrissende blik te kijken naar iets nieuws?

Naarmate we ouder worden, meer ervaringen hebben en bewuster kiezen om eens anders tegen de dingen aan te kijken, word het steeds duidelijker dat kwetsbaarheid zorgt voor een diepere connectie met jezelf en anderen.

Als we onszelf hierin niet open durven stellen naar elkaar, kunnen we er ook niet écht voor elkaar zijn. Belangrijk is dat we leren uitspreken en aangeven wat we voelen, ervaren en waar we naar verlangen, zodat we een vertrouwensband kunnen opbouwen. In de tijd waarin we leven zien we steeds meer, dat we ons in dit stuk graag verder willen ontwikkelen zodat we het ons steeds meer eigen maken om onze gevoelens te durven uiten, om zo ook gevoelige zaken te durven delen.

Elke dag een stapje dichterbij het uitspreken van gevoelens?

Zelf ben ik ook jaren bezig geweest om mezelf echt open te stellen naar mensen op een dieper level. Nu deel ik graag In vriendschappen over mijn gevoelens en verlangens, maar wat ik misschien nog wel het mooiste vind is dat ik mijn omgeving ook kan waarderen en erkennen voor wie ze zijn. Ik heb ervaren dat mijn vriendschappen hierdoor veel intenser en liefdevoller zijn geworden, waar ik altijd al naar verlangde.

Ik durf te delen wat mij van binnen raakt, bezighoud en laat mezelf nu echt zien zonder de facade, die ik mezelf had aangeleerd. Ondanks blijft het stuk kwetsbaarheid soms nog een stuk lastiger, maar dat komt door de keren dat ik mezelf hierin heb laten teleurstellen.

Hoe zou het leven eruit zien voor jou, als jij je (toekomstige) partner of je relatie(s) op een andere manier durft aan te gaan? Zodat er echte, contacten, verbinding, vertrouwen, liefde, kwetsbaarheid en passie ontstaan?

In de Lovecircle sta je oog in met mensen die ook graag investeren in dit stuk echtheid en waarbij ontmoetingen op een diepgaander niveau hier ontstaan. Dus voel je dat jij hier ook voor openstaat? Dan ben je van harte uitgenodigd om eens zelf te ervaren hoe fijn het is om in een veilige en vertrouwde omgeving te zijn, waar je je kunt blijven ontwikkelen, mag zijn wie je bent en jezelf echt kunt laten zien.

Op zondag 2 september 2018 staat de eerstvolgende Lovecircle dag weer gepland en zal in het teken staan van (lichaamswerk) Biodanza in de ochtend en (relatie) Opstellingen in de middag gefaciliteerd door niemand minder dan: Ernst Weerstra en Nadine Kloos. Een zeer inspirerende dag die je zeker niet wil missen.

Wil jij erbij zijn neem dan even contact op met de Lovecircle, dat kan via: [email protected] of door gewoon even te bellen met Murielle, ik kan je alle informatie geven die je nodig hebt om deel te nemen Tel:0645052006. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op de website van de Lovecircle: www.lovecircle.nl

Liefs, Murielle

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ Lovecircle

Volg de Lovecircle

[email protected]

WhatsApp Starten
Heb jij ondersteuning nodig?
Hallo! Welkom op de website van LOVECIRCLE, wat kan ik voor je betekenen? Groet, Muriel van den Hurk