No products in the cart.

De Lovecircle! Waar liefde weer tot leven komt!

De Lovecircle! Waar liefde weer tot leven komt!

Ben je op dit moment zoekende naar een nieuwe omgeving waar je in contact kunt komen met inspirerende mannen en vrouwen die verlangen naar liefde en verbinding. Voel je de behoefte om jezelf te blijven ontwikkelen als mens, dan biedt dit bijzondere doorlopende programma van de ‘Lovecircle’ daarvoor een unieke gelegenheid.

Deze ‘Lovecircle’ biedt je de mogelijkheid om in een veilige, open, respectvolle en warme sfeer je bewustzijn verder te vergroten en jezelf te blijven ontwikkelen als mens. Hierdoor maak je niet alleen voor jezelf een enorme groeispurt, maar ben je bovenal ook in staat om nog meer bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling en het geluk van je omgeving of in je werk.

Met de ‘Lovecircle’ bieden wij je de ruimte en mogelijkheid om een keer per maand, even afstand te nemen van je werk om tijd en ruimte voor jezelf te creëren. Ook geven we in de ‘Lovecircle’ jou alle ruimte om te leren van de ervaringen van andere deelnemers. Deze ‘Lovecircle’ is opgericht door Murielle van den Hurk-Laponder en word ondersteund door een gedreven en passievol team van professionals.

Doelgroep:
Aanmelden voor de ‘Lovecircle’ is mogelijk voor iedereen vanaf 23 jaar en ouder. Wij stellen geen leeftijdsgrens aan de ‘Lovecircle’ omdat wij deze graag voor iedereen toegankelijk houden op ieders pad van persoonlijke ontwikkeling en groei, transformatie, liefde en verbinding.

Lovecircle voor “Singles”
Lovecircle voor “Relaties”
Lovecircle voor “Kinderen”

Lovecircle Locaties:
Energiecentrum de Volmolen

Lovecircle Agenda:
Staat op de website; www.lovecircle.nl

 

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ Lovecircle

Volg de Lovecircle

[email protected]

WhatsApp Starten
Heb jij ondersteuning nodig?
Hallo! Welkom op de website van LOVECIRCLE, wat kan ik voor je betekenen? Groet, Muriel van den Hurk