No products in the cart.

De Kracht van Liefde

Door de snelle en onpersoonlijke tijd van dit moment, kunnen we via social media en internet met iedereen in de wereld contact leggen, maar kunnen we ons dan ook echt met elkaar verbinden?

Het is me opgevallen vanuit mijn werk als coach en in mijn privé leven, dat steeds meer mensen behoefte hebben aan ‘echt’ oprecht contact met elkaar en zich steeds minder kunnen vinden in de weg van internet, social media enz.

Vanuit deze signalen ben ik een nieuwe initiatief gestart, om een inspirerende plek te bieden, aan een ieder die zich graag persoonlijk wil blijven ontwikkelen en open staat voor zelfreflectie en bewustwording.

De Lovecircle is bedoeld, om even afstand te nemen van je dagelijkse werk en je vertrouwde omgeving, zodat je echt tijd en ruimte voor jezelf kunt vrijmaken om zo in contact te zijn met jezelf en andere gelijkgestemden, die dit verlangen ook delen en de behoefte hebben naar gelijkwaardige ontmoetingen.

Ik sta voor een open en liefdevolle omgeving, waarbij we elkaar de veiligheid, ruimte en aandacht bieden, die het voor een ieder van ons mogelijk maakt om in elke event ons bewustzijn te vergroten en ons te blijven ontwikkelen op persoonlijk en relationeel vlak.

Hiermee creëren we voor onszelf enorm veel waarde, maar bovenal voelt het fijn om weer open te staan voor echte en oprechte ontmoetingen. Gedurende onze events laten wij je op een verfrissende manier weer in contact komen met je diepgewortelde dromen en verlangens.

Door mijn hart hierin te volgen, geloof ik dat deze verfrissende manier van ontmoeten, alleen maar bij kan dragen aan dit nieuwe initiatief die de kracht van liefde weer tot leven brengt in elke relatie.

Klopt mijn missie met jouw eigen verlangen op dit moment? Gaat je hart er sneller van kloppen? Voel je dat dit het moment is om de stap naar liefde te zetten? En ga jij deze avontuurlijke en liefdevolle reis met ons aan? Wij zullen je laten verassen en verwonderen.
Meld je dan via de website bij ons aan: www.lovecircle.nl

Ons enthousiaste team staat voor je klaar, om de Lovecircle vanuit liefde te mogen faciliteren.

Liefs,
Muriëlle van den Hurk-Laponder

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ Lovecircle

Volg de Lovecircle

[email protected]

WhatsApp Starten
Heb jij ondersteuning nodig?
Hallo! Welkom op de website van LOVECIRCLE, wat kan ik voor je betekenen? Groet, Muriel van den Hurk