No products in the cart.

Bij de Lovecircle kun jij je blijven ontwikkelen en groeien!

Lovecircle

De ‘Lovecircle’ geeft je de mogelijkheid om in een veilige, open, respectvolle en betrokken omgeving je bewustzijn te vergroten en jezelf te ontwikkelen op essentiële gebieden in je leven.

Hierdoor creëer je niet alleen voor jezelf nieuwe mogelijkheden, maar ben je vooral ook in staat om nog meer bij te dragen aan de ontwikkeling van je persoonlijke relaties of op je werk.

Met de ‘Lovecircle’ Events bieden wij je de mogelijkheid, om een keer per maand, naar eigen behoefte, even afstand te nemen van je dagelijkse omgeving, om zo even echt tijd en ruimte voor jezelf te creëren.

De ‘Lovecircle’ geeft je ook alle ruimte om te reflecteren, te leren en ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers.

De ‘Lovecircle’ is vanuit een heldere intentie opgericht door Murielle van den Hurk-Laponder en alle Events worden professioneel begeleid door een team van o.a. coaches, trainers, die hun sporen reeds hebben verdiend op ieder hun eigen vakgebied.

Meer informatie? Neem contact op met: Muriëlle van den Hurk-laponder [email protected] www.lovecircle.nlTel: 040-88 71 134 of Mob: 06 45 05 2006

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ Lovecircle

Volg de Lovecircle

[email protected]

WhatsApp Starten
Heb jij ondersteuning nodig?
Hallo! Welkom op de website van LOVECIRCLE, wat kan ik voor je betekenen? Groet, Muriel van den Hurk