Image Alt

THEMA’S

Lovecircle

THEMA'S

Methodiek De Cyclus
Geheim van de Liefde
Creatie & Vertrouwen
Paarden Coaching
Geweldloze Communicatie
Enneagram
Op Ziels-niveau Communiceren
Estatic Dance

"Liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang hij maar echt is".

Lovecircle

REVIEWS

Ik ben al een dik jaar lid van de Lovecircle en heb het hier enorm naar mijn zin met mooie mensen en een top programma elke keer weer. Een aanrader!!

Betsey

Wat een prachtig initiatief in de liefde maar ook om echte en oprechte nieuwe mensen te ontmoeten. De Lovecircle dagen hebben me al heel veel gebracht en kijk elke dag uit naar de volgende ontmoeting.

Erna

Ik heb heel veel gehad aan de Lovecircle en ben inmiddels ambassadeur geworden van dit mooie initiatief in de liefde. Elke keer weer ga ik met nieuwe inspiratie naar huis en een hele gezellige dag met mooie mensen.

Eric

Ik ben na mijn retreat op Ibiza in de Lovecircle gekomen en heb hier een prachtig programma mogen volgen met zo veel mooie en inspirerende mensen een aanrader als je nieuwe oprechte contacten wil opdoen.

Liset

Mijn ervaringen van het Lovecircle zijn geweldig en heerlijk om me te laten inspireren. Als ik het in drie woorden mag omschrijven! Inspirerend, inzichten en vrijheid. Ik vind het een aanrader voor iedereen, ook zoveel mooie en inspirerende mensen hier ontmoet. Ik zit er al vanaf het eerste uur bij en ik voel me hier zo thuis.

Loes

Wat is het hier inspirerend en leuk en wat zijn het inspirerende dagen. Leuke ontmoetingen en weer een stap verder gekomen in mijn ontwikkeling naar een liefdevolle relatie. Heb contact gemaakt met mijn dromen en verlangens en een plan gemaakt om hier concreet mee aan de slag te gaan. Dit verlangen heeft een directe samenhang met belangrijke waarden voor mij in een liefdesrelatie. Respectvol met alle deelnemers, inspirerend en o zo leerzaam.

Bianca

Wederom verhelderend en zeer waardevol. Dat ik me mag openstellen voor mijn dromen en verlangens. In drie woorden; Duidelijk, liefdevol, verhelderend. Iedereen aan te raden omdat ik me zo bewust word van bepaalde barricades en krijg hele heldere inzichten en tools om daar mee aan de slag te gaan. Fijne warme, open en gezellige sfeer. Ibiza was geweldig Murielle, maar de Lovecircle sluit hier zo mooi op aan.

Jasper

Wat een fijne groep mensen, mooi programma met de Cyclus gehad op mijn eerste Lovecircle Event. Fijn om deze dag zo samen te ervaren. Bewustwording all over. In drie woorden te beschrijven: Warmte, bewustwording en gezelligheid. Ik wordt me zo bewust van diverse blokkades en krijg deze geweldige tools voor. Ook een prachtige locatie om te zijn.

Lisette
WhatsApp Lovecircle