fbpx
Image Alt

MISSIE

Missie & Visie

Lovecircle

Missie

Het is mijn misie om als coach, trainer en facilitator, in co-creatie te zijn en nieuwe programma’s te ontwikkelen, die bijdragen op het universele pad, van liefde en verbinding, waardoor verlangens weer helder worden. Dit doe ik door authenticiteit uit te dragen in een unieke maar pure vorm van verbinding, transformatie, persoonlijke ontwikkeling en groei, met als essentieel doel, meer innerlijke rust, bewustzijn, balans, verdieping, levensvreugde en liefde te creëren.

Visie:

Onze visie is om een gezonde balans te vinden in onze body, mind en soul, waardoor nieuwe energieën vrijkomen die er voor zorgen dat het weer gaat stromen, waardoor je meer rust, ruimte, liefde en verbinding gaat ervaren.

Door de diversiteit aan thema’s in ons “Lovecircle” programma en deze zo op elkaar af te stemmen dat alle essentiële elementen aan bod komen, maakt dat onze single deelnemers steeds weer met nieuwe inzichten, energie en levensvreugde na elk event naar huis gaan. Je krijgt hier kraakhelder wat je volgende stap gaat zijn in de liefde.

De cirkel is pas rond, als de energie blijft stromen! Pas dan, kunnen er zich weer nieuwe dingen aandienen.

- Love...
Lovecircle

CONTACT & INFORMATIE

[contact-form-7 404 "Not Found"]
- Contact...
WhatsApp Lovecircle