Image Alt

MISSIE

Missie & Visie

Lovecircle

Missie

Het is mijn missie om van de “Lovecircle” een verfrissende community te maken voor Singles die zich op het pad van persoonlijke ontwikkeling en groei begeven en zich hier graag met elkaar willen verbinden. Als initiatiefnemer hiervan blijf ik naast een coach, trainer en facilitator om in het programma mijn eigen bijdrage te leveren graag in co-creatie om nieuwe programma’s te blijven ontwikkelen die bijdragen op het universele pad, van liefde en verbinding. Hierdoor zullen dromen en verlangens weer helder worden. Dit doe ik door authenticiteit uit te dragen in een unieke maar pure vorm van verbinding, transformatie, persoonlijke ontwikkeling en groei, met als essentieel doel, meer innerlijke rust, bewustzijn, balans, verdieping, energie, levensvreugde en liefde te creëren.

Visie

Mijn visie is om een gezonde balans te creëren in onze body, mind en soul, waardoor nieuwe energieën vrijkomen die er voor zorgen dat het weer gaat stromen, waardoor je meer rust, ruimte, liefde en verbinding zult gaan ervaren.

Door de diversiteit aan thema’s in ons “Lovecircle” programma zijn deze zo op elkaar afgestemd waardoor de essentiële elementen aan bod komen. Wat maakt dat onze Single mannen en vrouwen steeds weer met nieuwe inzichten, energie en levensvreugde na elke Lovecircle dag naar huis gaan. Je krijgt hier kraakhelder wat je volgende stap gaat zijn in de liefde.

De cirkel is pas rond als de energie blijft stromen. Pas dan kunnen er zich weer nieuwe dingen aandienen.

- Love...
Lovecircle

CONTACT & INFORMATIE

- Contact...
WhatsApp Lovecircle