No products in the cart.

Lovecircle & Conditioneringen

Lovecircle & Conditioneringen

Door alle conditioneringen, gewoontes, patronen en overtuigingen die we doormaken in die enorme enerverende reis in ons leven, worden we vaak gedwongen om met andere ogen te gaan kijken, veranderingen te laten plaatsvinden en ons bewustzijnsniveau mee te laten groeien in hoogte- en dieptepunten.

We bewegen ons dagelijks mee op elke golf of fase die we tegenkomen, duiken de diepte in waar nodig en komen weer boven water als we snakken naar adem en rust. We snakken naar antwoorden, bevestiging en waardering maar vergeten dat die er niet zijn. Wij mogen zelf ons leven kleuren, plakken en creëren in elke vorm die bij ons past.

Er bestaat geen goed of fout in de wereld zolang wij dit zelf geloven. Niemand kan ons werkelijk vertellen hoe we ons leven moeten of mogen leven.

Het is onze eigen druk, perfectie en onmacht te geloven dat wij als mens perfect moeten zijn, loyaal moeten blijven aan de ander of altijd maar hoge eisen moeten blijven stellen.

Vanuit de basis komen we in een super rijke wereld terecht op dit moment, die voorzien is van alle luxe en comfort, waar alles mogelijk is gemaakt maar waarbij we altijd op zoek zullen gaan naar meer. Maar wat is nu meer als we in de basis al niet gelukkig zijn? Hoe kan je dan ooit gelukkig worden met nog meer?

Onze basisbehoeften zijn voor iedereen gelijk, maar de behoefte erbuiten is zo immens groot geworden dat we niet eens meer weten hoe nu die basis echt voelt. Misschien hebben we daar wel weer behoefte naar om terug te keren naar het aardse, met minder, maar vrijer, wat liever en leven vanuit onze eerste natuur.

Op al deze facetten die we als mens nodig denken te hebben om ons nog intenser gelukkig te voelen, meer te verbinden met elkaar en de puurste vorm van vrijheid op te zoeken, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf hierin steeds meer en meer echt te gaan ontdekken. Wat past bij jou en waar wordt jij nu intens gelukkig van?

Door me met de Lovecirclel te blijven focussen op wat ons drijft en waar de behoefte ligt, zal ik in contact blijven met de diepste verlangens en de behoefte van mijn doelgroep. In de Lovecircle word je rijkelijk beloond door zelf te kiezen, daadkracht te tonen en met lef en durf het leven aan te gaan zoals het voor je bedoeld is. Wij rijken inzichten, tools en inspiratie aan. Jij hoeft ze alleen maar met beide handen te pakken.

Jouw pad ligt er om op bewandeld te worden, dus laat het gras niet hoger groeien dan nodig, laat alle beren aan je voorbij gaan en blijf doorlopen tot je bent waar je graag wil zijn in het hier en nu, op deze wereld, met al het moois wat je om je heen ziet.

Murielle Van den Hurk-Laponder

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ Lovecircle

Volg de Lovecircle

[email protected]

WhatsApp Starten
Heb jij ondersteuning nodig?
Hallo! Welkom op de website van LOVECIRCLE, wat kan ik voor je betekenen? Groet, Murielle van den Hurk-Laponder.