Image Alt

INSPIRATIE

Oprichter & Initiatiefnemer

Murielle Laponder

Vanuit mijn intrinsieke verlangen om iets nieuws op te zetten in de liefde, heeft dit initiatief zich spontaan op mijn pad aangediend “De Lovecircle”. Vanuit mijn passie voor de liefde, ben ik tot de ontdekking gekomen, dat dit onderwerp voor mij al van jongs af aan een inspiratiebron is geweest.

Zonder dat ik me realiseerde dat ik hier ooit iets mee wilde gaan doen, greep ik alle kansen aan, om zelf in ontdekking te gaan en mijn levenslessen hieruit te halen. Mijn intuïtie liet me hierin nooit in de steek, waardoor ik elke nieuwe relatie als een bijzonder mooi experiment zag, om zelf hierin te kunnen groeien.

Deze ervaringen hebben mij geleerd, dat een ieder van ons alleen maar kan groeien door ervaringen die we in ons leven tegenkomen. Het zijn die ervaringen, teleurstellingen, verlies en overtuigingen die maken, dat we steeds meer verwijderd raken van ons zelf.

Zo heb ik zelf ondervonden, hoe het is om een periode lang zelf niet meer in contact te zijn met de liefde. Waardoor ik weet hoe krachtig en inspirerend het is om de liefde in mezelf weer opnieuw ontdekt te hebben. Natuurlijk niet zonder slag of stoot, kwam ik stapje voor stapje dichterbij en kon ik me weer openstellen in de liefde en wat deze essentie van rijkdom mij kon brengen, deze was lang diepgeworteld en onderdrukt geweest door allerlei situaties en omstandigheden. Ik hunkerde in mijn leven al heel lang naar oprechte liefde, maar kon het nooit echt toelaten en voelen op een manier zoals ik dat nu wel kan, doordat ik mezelf nu echt 100% lief heb.

Zo is de liefde voor mij een toegangspoort geworden, voor alles wat ik in mijn leven op dit moment doe, verlang en aan ervaring mee neem. Het stelt mij in staat om dit uit te kunnen dragen in mijn werk en mijn omgeving. Wat maakt dat ik mijn leven nu in volle overgave, vervulling en flow leef en een bijdrage mag leveren aan de dromen en verlangens in de liefde voor anderen.

Zolang ik de essentie van liefde durf aan te raken, zullen deuren opnieuw worden geopend.

Verlangen..

"The best thing in life is finding someone who knows all your flaws, mistakes & weaknesses and still thinks you're completly amazing".

WhatsApp Lovecircle