fbpx
Image Alt

INSPIRATIE

Oprichter & Initiatiefnemer

Murielle Laponder

Vanuit een intrinsiek verlangen, om iets unieks op te zetten in de liefde, heeft dit nieuwe initiatief zich op mijn pad aangediend “De Lovecircle”. Vanuit mijn eigen passie voor de liefde, ben ik tot de ontdekking gekomen, dat dit onderwerp voor mij al van jongs af aan een inspiratiebron is geweest.

Zonder dat ik me realiseerde dat ik hier ooit iets mee wilde gaan doen, greep ik alle kansen aan, om zelf in ontdekking te gaan en mijn levenslessen hieruit te halen. Mijn intuïtie liet me hierin nooit in de steek, waardoor ik elke nieuwe relatie als een bijzonder experiment zag, om zelf te kunnen groeien.

Deze ervaringen hebben mij geleerd, dat ieder van ons alleen maar kan groeien door zijn eigen ervaringen die we in ons leven tegenkomen. Het zijn die ervaringen, teleurstellingen, verlies en overtuigingen die maken, dat we steeds meer verwijderd raken van ons zelf.

Zo heb ik zelf ondervonden, hoe het is om een periode niet meer in contact te zijn met dit stuk. En weet nu hoe krachtig en inspirerend het is om de liefde in mezelf weer opnieuw ontdekt te hebben. Natuurlijk niet helemaal zonder slag of stoot, kwam ik stapje voor stapje dichterbij en beleefde ik weer wat de essentie van deze rijkdom is, die lang diepgeworteld en onderdrukt was door allerlei situaties en omstandigheden. Ik hunkerde mijn leven lang naar echte liefde, maar kon het nooit echt voelen op een manier zoals ik dat nu wel kan, doordat ik mezelf nu echt lief heb.

Zo is de liefde voor mij de toegangspoort geworden, voor alles wat ik in mijn leven doe, verlang en aan ervaring mee neem. Het stelt mij in staat om dit uit te kunnen dragen in mijn werk en omgeving. Wat maakt dat ik mijn leven in volle overgave, vervulling en flow leef en een bijdrage mag leveren aan de dromen en verlangens in de liefde voor anderen.

Door de essentie van liefde aan te raken, zullen deuren opnieuw worden geopend.

Verlangen..

"The best thing in life is finding someone who knows all your flaws, mistakes & weaknesses and still thinks you're completly amazing".

WhatsApp Lovecircle