No products in the cart.

Ik adem liefde, ik ben liefde!

Ik adem liefde, ik ben liefde!

Ik ben Murielle coach-trainer van beroep en sinds drie jaar actief met het ontwikkelen, faciliteren en organiseren van; transformatie programma’s, travel en retreats voor iedereen die zich graag in het leven blijft ontwikkelen, maar met name graag de verdieping op blijft zoeken in zichzelf..

In 2017 is mijn leven in een achtbaan terecht gekomen, waardoor ik voor het eerst misschien wel echt keuzes heb gemaakt, die in het belang lagen en noodzakelijk waren voor mijn eigen leven. Het was een heel heftig en bewogen pad, maar uiteindelijk meer dan de moeite waard, als ik zie waar ik vandaag de dag in mijn leven sta.

Als jong meisje al, merkte ik dat ik me anders voelde of anders was dan kinderen uit mijn omgeving. Ik kon er eigenlijk nooit echt goed mijn vinger op leggen wat of waarom ik dit gevoel nu had, maar gelukkig kwam ik daar op latere leeftijd bewust achter. Ik ben hoog sensitief aangelegd en absorbeer daardoor twee keer zoveel als ieder ander in het leven, waardoor ik vroeger als een soort spons rondliep die altijd de focus buiten mijzelf had liggen en nooit echt op mezelf kon richten. Dit werd ook nog eens vaak bevestigd voor me door mijn familie en vriendenkring, waar ik me nooit begrepen voelde en andersom, zij mij ook nooit echt hebben willen begrijpen.

Nadat ik zelf kennis maakte op mijn 27e, met het proces van bewustwording, transformatie, persoonlijke ontwikkeling en groei, werd mij stapje voor stapje duidelijk, hoe ik dit gedrag in mij, als kind had gemanifesteerd, welke patronen er waren ontstaan en welke ik hierin nu los mocht laten. Het bewustwordingsproces van erkennen, waarderen, loslaten, ontvangen etc. is een leerzaam proces, maar waarin je nooit meer echt terug kan en dit ook nooit meer stopt. Gelukkig vind ik het heel boeiend en interessant, om telkens weer te zien hoe dit proces een positieve impact heeft op mensenlevens.

Ik heb gedurende mijn leven, veel mooie en inspirerende omzwervelingen gemaakt, omdat ik er niet de persoon naar was, die van structuren en vastigheid hield. Ik kon daarom, nooit lang op een plek te blijven. Mijn interesses zijn altijd erg breed geweest en mijn hart lag al vanaf jongs af aan in reizen, natuur, avontuur en ontdekken en bleef altijd nieuwsgierig, naar wat er allemaal nog meer in de wereld mogelijk is.

Tijdens deze mooie, maar ook soms ingewikkelde periode, in de zoektocht naar mezelf, wie ik ben, wie ik graag wil zijn en wat mijn ‘Purpose’ in dit leven is, zocht de mind altijd naar antwoorden. Maar langzaamaan kwam ik er achter dat die er eigenlijk helemaal niet echt zijn. De dingen gebeuren nu eenmaal zoals ze gebeuren en door ze te accepteren, laat ik ze dan maar vooral zijn, omdat ik ben gaan inzien, dat ze uiteindelijk ergens voor dienen en ik er toch geen invloed op heb. Deze periode waarin ik veel heb geleerd en meegemaakt, heeft mij zoveel kracht en energie gegeven, dat ik nu op een punt zit dat ik mag doen wat ik het allerliefste doe, mensen met elkaar verbinden, contacten leggen, inspireren, organiseren, mijn opgedane kennis en ervaringen doorgeven en mijn zuurverdiende leergeld omzetten naar een positieve kijk in andermans leven, waardoor ik in mijn coaching, programma’s, travels en retreats, op een sensitieve manier kan ondersteunen in dit mooie proces.

 “Emotionele afstandelijkheid uit zich zich in fysieke afstandelijkheid”

Heel herkenbaar! Door mijn levenslessen, ben ik stiekem best trots op mezelf en de persoon die ik uiteindelijk ben geworden, zonder boosheid, wrok, verbitterdheid of verzuurd te zijn geraakt, voel ik me elke dag, als een vlinder, die nog steeds door het leven mag fladderen, zonder oordelen, overtuigingen of lastige blokkades, die mij weerhouden om terug te keren naar oude patronen zoals angst of afwijzing. Ik heb geleerd, om mezelf lief te hebben en te waarderen, zonder daar anderen voor nodig te hebben. En leef eindelijk nu in lijn met wie ik graag wil zijn, vanuit liefde, vrijheid en verbondenheid.

De puzzelstukje zijn deels goed in elkaar gevallen en er zal er altijd wel een ontbreken, maar toch is deze puzzel voor mij oké, desondanks mijn perfectie, heeft deze plaatsgemaakt, voor meer tijd en ruimte om de mooie dingen in het leven beter te aanschouwen en een intenser gevoel van levensvreugde te kunnen ervaren.

Een stem in mij, bevestigd dat ik hier ben vanuit liefde en deze mag geven aan mezelf en aan iedereen, die zich hiervoor open stelt en in ontvangst wil nemen..

“De tijd is gekomen om te stralen en mijn wijsheid en inspiratie door te gaan geven”

Mijn missie:

Als coach, trainer en facilitator, mag ik elke dag in co-creatie zijn om nieuwe programma’s travels en retreats te ontwikkelen, die bijdragen op het universele pad, van ieder zijn dromen en verlangens, dit door middel van authenticiteit uit te dragen in een unieke vorm van transformatie, persoonlijke groei en ontwikkeling, met als doel, meer innerlijke rust, bewustzijn, balans, verdieping en levensvreugde te gaan ervaren.

Mijn visie:

Ik zorg dat er een gezonde balans gevonden kan worden tussen body en mind, waardoor nieuwe energieën vrijkomen die zorgen dat het in je hele lijf weer gaat stromen, waardoor je rust, ruimte, liefde en verbinding terug vind in jezelf.

Door alle programma’s, travel en retreats, zo op elkaar af te stemmen, dat alle essentiële elementen aan bod komen, maakt dat onze ‘Spirits’ met nieuwe inzichten, energie en levensvreugde terugkeren van deze magische reis en in contact zijn met hun diep gewortelde verlangens. Zodat het glashelder is wat de volgende stap gaat zijn.

De cirkel is pas rond, als de energie blijft stromen! Pas dan, kunnen zich nieuwe dingen aandienen vanuit het universum.

Belangrijke Levensvragen;

  • Hoe wil jij een voorbeeld en inspiratiebron zijn ?
  • Welke verbinding maak jij met mensen en relaties?
  • Hoe zorg jij voor focus in lastige tijden?
  • Hoe hou jij de balans tussen fysiek en mentaal?
  • Ervaar jij flow op momenten van intense rust?
  • Welke verantwoordelijkheid heb jij te nemen?
  • Ben jij echt in contact met jezelf en je dromen en verlangens?
  • Hoe zou jij graag herinnerd willen worden?
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ Lovecircle

Volg de Lovecircle

[email protected]

WhatsApp Starten
Heb jij ondersteuning nodig?
Hallo! Welkom op de website van LOVECIRCLE, wat kan ik voor je betekenen? Groet, Muriel van den Hurk